Tapa amb flors de primavera

Crec que m’he pres una pastilleta d’hiperactivitat 2.0 perquè no puc parar de publicar les coses tan xules que m’haveu enviat. Tinc unes col·laboradores que són unes artistasses! Estic molt agraïda de comptar amb elles, m’ajuden moltíssim a enriquir aquest espai.
Aquesta vegada és Anna Sánchez qui envia la seua tapa d’àlbum.
Hola de nou!! 

Sóc l’Anna Sánchez i us envio una proposta que hem elaborat per la tapa d’aquest segon trimestre. 

Per fer-la necessitem esprais del tipus neteja vidres. Nosaltres vam demanar la col·laboració dels pares i de les mares. Aquests esprais els omplirem amb una mica de pintura (tons primaverals) i molta aigua, ja que sinó no acaba de funcionar l’esprai. També necessitarem paper de seda, paper de cel·lofana i cartolina de colors rosa, rosa fúcsia, vermell, groc, taronja i lila. 

La primera sessió consisteix en espraiar la tapa (cartolina blanca). Nosaltres vam espraiar tant la tapa com la contraportada. Més que res per donar-li més vitalitat. jeje! 

La segona sessió consisteix en punxar dos cercles. Cadascú triarà el color que més li agradi (rosa, fúcsia, taronja, lila, groc i vermell). Quan acabem començarem a enganxar els pètals en els cercles. Els pètals ja estaran prèviament tallats. Els haurem tallat amb les tisores de ziga-zaga. 

 En la tercera sessió enganxarem els cercles amb els pètals a la cartolina espraiada. I amb trossos de paper de cel·lofana els nens/es els arruguen per poder-los enganxar enmig dels cercles per donar-li una mica de volum. 

La quarta sessió és molt senzilla. Amb el pinzell cadascú li farà la tija. També poden fer alguna fulla. 

Espero que us hagi agradat!! Pot ser un treballet més de plàstica. Cada tapa va quedar diferent!!! 

Salutacions!!!2 thoughts on “Tapa amb flors de primavera”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *