VI Premi Espiral Edublocs 2012

No sé com se m’ha pogut passar publicar una entrada amb tota la informació d’aquests premis! Últimament tinc un cap… Bé, encara estic a temps!
I vosaltres també, si encara no us heu inscrit amb els vostres blocs! Queden 15 dies per finalitzar el termini per presentar blocs educatius a la VI Edició del Premi Espiral de Edublocs. És una de les activitats que preparem amb més il·lusió des d’Espiral, Educació i Teconologia, amb la col·laboració d’Educared, Fundació Telefònica.
Ja fa 3 anys que, d’una o una altra manera, estic implicada en aquests premis. Al 2010 vaig ser una de les guardonades amb la baldufa d’or en la categoria de mestres d’infantil. L’any passat vaig formar part del jurat (va ser molt difícil, però molt enriquidor). I enguany em van sorprendre amb la oferta de pertanyer a l’equip de validació! En aquesta edició van creure convenient crear aquest equip per revisar les bases dels premis i els criteris de valoració del jurat per millorar els premis i facilitar el treball. I crec que estem fent un bona feina! Des d’aquest bloc, vull donar les gràcies als organitzadors dels premis per creure que sóc apta per aquesta tasca.
Bé, ara ja ho sabeu! Teniu fins el 20 d’abril per presentar les vostres candidatures, si no ho haveu fet ja. No us oblideu de consultar les bases dels premi (enguany hi ha algunes modificacions!).
Sort!


1 thought on “VI Premi Espiral Edublocs 2012”

  • Gràcies per la recomanació Estrella! Quines ganes tinc de saber els resultats… Quina emoció!!!! Gràcies per l'aportació i, sobretot, pels ànims.

    Salutacions!!! Saltirons hiperactius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *