Arracades per la mamà!

Sharita em va enviar una proposta ben original per fer el detall del Dia de la Mare. Segur que us encanta! Però com hem tingut tanta feina amb el premi d’edublocs i no he disposat del temps que m’hauria agradat tindre, no he pogut publicar-la fins ara (tant aquesta com altres que encara tinc pendents). Sempre podrem accedir a ella per al pròxim curs, veritat?
Hola de bell nou.
Bonic treball el symbaloo de les roses. Felicitats a qui ho ha fet possible!
Com s’apropa el Dia de la Mare, jo us envie la meua idea: arracades fetes aprofitant la fotocopiadora i la plastificadora. He fet quatre fotocòpies per cada xiquet@ i les han pintades amb retoladors. Les hem enganxades de dues en dues (així, si l’arracada gira, es veu bonica també per darrere…) i les hem plastificades. Finalment, els hem posat els ganxos hippies. S’atreviran les mares a posar-se-les???

A que és una idea genial? A mi m’ha agradat moltíssim! Gràcies Sharita.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *