El drac de Mercedes

M’explica Mercedes Piqueras que tots els anys té un repte: fer un drac diferent. Aquest any la seua amiga Pepi Ávila s’ha estrenat celebrant el seu primer Sant Jordi perquè va obrir al setembre la seua escola bressol “La marieta” a Sant Quirze. Parlant amb ella, Mercedes li va donar unes quantes “idees magistrals” i la va convidar a posar-les en pràctica. I així ho va fer!
Per donar-li un poc de realisme la princesa porta un poc d’encaix d’aquest d’embolicar regals, el cavaller porta la seua armilla de paper de plata i gomets. I tots tenen ulls d’aquests que venen ja fets.

Detall de la princesa
Detall del cavaller
Dibuixos basats en els de la il·lustradora Marta Montañá:


2 thoughts on “El drac de Mercedes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *