Finalistes del VI Premi Espiral Edublocs 2012

Uff, no es pot estar desconnectada del bloc tant de temps… Sóc un cas! No he tingut ni una estoneta ni per publicar ni per dir-vos que el passat dia 4 de maig van publicar els finalistes del VI Premi Espiral Edublocs 2012.
Com sabeu, enguany pertany a l’equip de validació dels premis i la setmana passada vam estar súperocupats (juntament amb el jurat) per poder publicar el llistat tan esperat. Va ser una tasca realment complicada i intensiva, fent hores extres mirant blocs sense parar, posant-los en la categoria correcta i intentant ser el més justos possible. Al final, a altes hores de la matinada, no sabíem si veiem doble, si els blocs ens atacaven o si se’ns revelaven. Vam tindre que traure totes les nostres armes per posar-los tots a ratlla!! jajajajajajaja.
Tan complicat ha sigut enguany que molts blocs molt bons i interessants s’han quedat fora de les llistes. Les puntuacions han sigut altíssimes ens algunes categories! Personalment, hem sap molt de greu alguns d’aquests casos… Però no es pot tindre tot i he de dir que s’ha fet un treball excel·lent, molt coordinat i discutit. Així que crec que els finalistes són mereixedors tots ells d’aquest títol!
Sense més, us deixe el llistat dels blocs finalistes de la categoria d’infantil (que és la més relacionada amb aquest bloc):
Si voleu conèixer la resta de finalistes, heu de clicar el següent enllaç:
Ara només queda descobrir els guanyadors! El pròxim 11 de maig es faran públics. No queda molt, no? Sort a tots!!!


1 thought on “Finalistes del VI Premi Espiral Edublocs 2012”

  • Fantàstica aquesta entrada!! Heu fet una tasca estupenda, ja que els blocs guanyadors són una autèntica "delicia" mmm!! Gràcies a tu per animar-nos a seguir treballant, aquest tipus de publicacions ens ajuden moltíssim!!!

    Una abraçada ben gran. Ah!, i vigila que no t'ataquin els blocs. Si ho fan ens avises. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *