Guanyadors del VI Premi Espiral Edublocs 2012

Síiiiiii, ja els han publicat! Divendres 11 de maig allà sobre les 13h. es van descobrir els guanyadors d’aquestes meravelloses baldufes.
Ha sigut un treball intensiu però molt enriquidor. Hem conegut molts blocs nous i interessants i per a mi ha sigut un plaer pertànyer a un gran equip com aquest. El jurat s’ha implicat al màxim intentant ajustar-se en les seues valoracions i els coordinadors han sigut excel·lents i molt propers a nosaltres. Crec que puc dir que he trobat noves amistats i m’ha encantat descobrir-les!
A més, en aquesta edició he tingut un rol diferent com membre de l’equip de validació i la veritat és que he aprés moltíssim dels companys/es. Espere haver-ho fet bé, almenys aquesta era la intenció. Per la meua part estic satisfeta només sabent que he pogut servir un poc d’ajuda a aquells que ho han necessitat.
Només puc dir moltes gràcies a l’organització d’Espiral per donar-me aquesta oportunitat i deixar-me un any més participar d’aquests premis que cada dia són més grans!
Finalment, i com a novetat s’ha decidit que l’ordre dels guanyadors no es sabrà fins al dia de l’entrega (2 de juny). Pense que és una idea genial per mantindre l’emoció fins l’últim moment! Així que us deixe amb els guanyadors d’infantil (com sempre). I si no ho dic, revente!! Enguany aquesta categoria ha tingut un nivell impressionant! Unes valoracions altíssimes i molt ajustades que han fet que els guanyadors siguen d’allò bo, el millor! Enhorabona a tots ells i a la resta de blocs!!
Per conèixer els guardonats de la resta de categories, cliqueu a:


3 thoughts on “Guanyadors del VI Premi Espiral Edublocs 2012”

  • Moltes felicitats als guanyadors! La veritat és que són uns espais magnífics. Què bé conèixer gent que treballa tant bé i ens comparteix aquestes mnagnífiques publicacions. Bona feina! Petuuuns.

  • Muchas felicidades a los ganadores de este fantástico premio!

    Y en especial a vuestro blog…Es un bien merecido premio!

    Un saludo me voy a conocer los otros ganadores:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *