MESTRES INDIGNATS

Ja farà uns mesos, que la política activa del nostre país està atacant als serveis públics. L’educació és un d’aquests serveis més atacats per les nombroses retallades, “decretazos”, augment de ràtios, baixada de sous, reducció de plantilles… mentides, i més mentides que fan que estiguem indignats, MOLT INDIGNATS.
Durant un dies hem estat pensat que podríem fer per tal de fer arribar la nostra veu a mestres, pares i mares, alumnes, a qualsevol part de la societat activa. Per això, l’equip d’Hiperactius 2.0 hem obert aquest nou bloc dedicat a la nostra Indignació. Un bloc per compatir les nostres i les vostres idees, on podreu expressar-vos, dir allò que voleu, UNIR-VOS. També tindrem apartats informatius, calendari de movilitzacions, enllaços d’interès, accions preses… i per què no? Un poc d’humor!
Et sents identificat? Creus que ens cal unir esforços per tal de combatre aquesta injustícia social? Tens ganes d’expressar la teva indignació?… Enganxa el segell identificatiu de Mestres Indignats i fes saber als altres la teva protesta davant d’aquestes retallades injustes i intolerants que està rebent l’educació actual. Junts hi tenim molt a guanyar! Cal lluitar junts per no perdre el dret a l’educació pública, el dret a una educació de qualitat!
Protesta!!

Seguint l’iniciativa del bloc SOSeducació es proposa posar els nostres blocs educatius en negre. Nosaltres com a Mestres Indignats posarem els nostres blocs en negre durant la jornada de Vaga. Si vosaltres també ho voleu fer sols teniu que insertar un gadget HTML/Javascript i copiar el següent codi:

Seguint aquests passos, a partir de les 00.00 del 22 de Maig el vostre bloc es quedarà en negre. Protesta!!

Joel Artigas – Educació i les TIC
Laura Cuenca – Ses meves feinetes
Laura Tudón – El racó de l’infant
Estrella Vilar – Idees Magistrals


5 thoughts on “MESTRES INDIGNATS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *