Mural d’objectes reciclats

Avui va de posar al dia el bloc! La veritat és que per diverses raons el tinc prou abandonadet últimament i no m’agrada gens. Així que vaig a publicar unes quantes entrades pendents d’alguns col·laboradors/es. A vore si li donem vidilla a aquestes idees magistrals 😉
Hola Estrella! Sóc la Cati Manso de l’Escola Sta. Caterina de Siena de Barcelona. Avui t’envio un treball que vam realizar entre tota l’escola resultat de recollir molt material reciclat: oueres, tapes de iogurts, rotlles de paper higiènic, càpsules de café, safates de porexpan, tetrabrics, taps de tota mena, diaris, fins i tot bitllets de loteria! … El vam anomenar: “REUTILITZ-ART PER UN MÓN NET” Cada classe va fer un petit mural amb un dels materials triats i després els vam penjar tots junts. L’efecte és magnífic i ja veureu que no són idees gens complicades. Espero que us sigui útil i obri una porta a la creativitat reciclada.

A continuació podeu vore una presentació amb tots els treballs fets. Són molt originals!


1 thought on “Mural d’objectes reciclats”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *