El PINTEREST d’Idees Magistrals

Primer de tot vull dir que estic molt emocionada amb tots els comentaris de l’entrada anterior i mails rebuts amb paraules d’ànim i comprensió. Sou fantàstics, genials!! Sabent que hi ha gent com vosaltres que valora tot el que faig amb el bloc, dóna gust compartir! Així, que avui no podia ser menys i tinc preparada una entrada que segur us agradarà ^_^
Fa molt mesos que volia escriure sobre aquesta nova eina que és ideal per a la nostra professió (a banda d’utilitzar-la a nivell personal). Es tracta de PINTEREST i va ser Virgínia de “EL CUC Aula d’Acollida del Joan Salvat Passeit” qui me’l va descobrir, però fins ara no l’havia xafardejat.

Bàsicament és una xarxa social on pots anar emmagatzemant imatges i vídeos amb els enllaços d’on provenen. És a dir, una mena de delicious o flinkin visual on pots classificar per taulers (categories) els diferents recursos que trobes per la xarxa. És molt fàcil d’utilitzar i classificar, i a més, pots seguir a altres perfils que t’interessen. Només heu de trastejar un poc i de seguida us familiaritzareu amb aquest sistema de pinejar, és molt intuïtiu!

Si voleu aprofundir un poc més, us deixe un tutorial en castellà tret de “El Blog de TotemGuard”:

Ara que ja el coneixeu un poc vull presentar-vos el perfil d’Idees Magistrals. Encara està en construcció però ja podeu accedir als diferents taulers que hi ha (aniré creant-ne més en funció de les necessitats).

Ara per ara, la majoria estan basats en manualitats i en recollir idees per fer els teus propis materials. Així que de moment trobareu un munt de pins sobre:

En aquest perfil sempre trobareu coses que NO estan publicades al bloc. Així que no deixeu de visitar-lo per no perdre-vos altres propostes!

A banda d’aquesta idea inicial, més endavant tinc pensat fer altre tipus de taulers on recollir adreces d’interès com al meu flinkin. Pense que serà més fàcil trobar el que necessitem pel caràcter visual que té el pinterest.

Voleu començar a pinejar i no teniu accés? No us preocupeu! Si em deixeu la vostra adreça electrònica, us enviaré una invitació per poder accedir, crear-vos el vostre perfil i seguir moltíssimes Idees Magistrals!


19 thoughts on “El PINTEREST d’Idees Magistrals”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *