Reprenent el bloc…

Ja fa dies que el curs s’ha acabat. Aquest bloc ha estat poc actiu els últims dies i la veritat és que no ha sigut per falta de temps o d’idees per publicar. Pense que us mereixeu una explicació.

Aquest curs no he estat tant motivada i il·lusionada com altres anys per fer aquesta feina extra que suposa la gestió del bloc, potser per el fet d’estar molt lluny de casa per poder treballar, potser pel canvi de mentalitat que he tingut últimament (necessite parar un poc, no anar amb tantes coses al cap i disfrutar més de la vida; Carme ho explica molt bé al seu bloc “Fer de mestres”), potser per les preocupacions generades per aquests polítics que ens governen (no puc sentir més vergonya i impotència!), potser per altres problemes i nous canvis que ara no venen al cas… Bé, no ho sé. Siga pel que siga no estic satisfeta del tot amb el que he fet en el bloc i per això us demane disculpes, però també comprensió.

Aquest estiu vull prendre-me’l amb tranquil·litat, anar poc a poc carregant les piles i motivant-me per tornar a engegar el bloc a tope i com sempre. Sóc conscient que m’haveu enviat moltes propostes que encara no he publicat, així que aquests mesos aniré publicant-les quan em vinga bé. Mil gràcies per la vostra paciència!

A més, estic molt agraïda perquè tot i que el bloc ha estat més paradet, m’han continuat arribant regalets i això sorprén i anima moltíssim!
Gràcies a:
 • Piecitos Nanos per creure que aquest bloc té “variedad, imaginación, detalles, y sobretodo por su ayuda a este mundo de la educación infantil”.
 • Un polsim de sal per compartir-lo amb mi.
 • Els Petits Infants per la seua amistat blocaire.

I també agrair aquest segell argentí que pretén valorar l’amistat entre els blocs a:

No sé què faria sense vosaltres: amics, seguidors, col·laboradors, visitants… Tots em sorpreneu amb la vostra dedicació i seguiment que feu d’aquest bloc, fins i tot en moments no tan bons! Gràcies per la vostra paciència.

Espere que gaudireu del vostre fi de curs i que l’estiu el passeu súper!


Ara només queda recuperar forces!!! Un forta abraçada a tots i totes!

Font de la imatge: Macus Romero


14 thoughts on “Reprenent el bloc…”

 • Ànims Estrella, tu descansa i agafa forces i nosaltres t'esterem aquí esperant, ja ho saps veritat?????
  Que passis molt bon estiu, gaudeix al màxim i sobretot sigues feliç !!!!!
  Petonets plens d'amistat!!!!!
  MUAKKKKKKKKKKK

 • Hola Estrella: llegado este punto lo mejor que puedes hacer es… parar, respirar hondo y descansar mucho. Que nada ni nadie te quite la ilusión por esta profesión tan bonita. Con respecto a tu blog tiene suficiente peso y valor como para que todos tus seguidores sigamos acudiendo a buscar y buscar recursos o simplemente a dar un paseo que siempre es un placer. Espero que te recuperes de esta mala rachita y volvamos a verte por aquí cuando tu lo consideres adecuado. Un abrazo fuerte y buen verano

 • Ânims guapa, que la que té vocació no ho deixa mai!Pren-te el temps que necessitis i fes les coses que et vinguin de gust. Si no gaudeixes del que fas no té sentit fer-ho, però sorbretot, que la il·lusió no te la prengui ningú! Ja vindran temps millors…
  Una abraçada molt gran…ens llegim!

 • ËS MOLT DUR EL TEMPS QUE ENS ESTÀ TOCANT VIURE.
  FA MÉS DE 20 ANYS QUE TREBALLE A E.INFANTIL I MAI M'HE SENTIT TANT MENYSPREADA, TAN ATACADA I TAN DEPRIMIDA.
  Estic anant tots els dies del mes de Juliol a l'escola, amb horari normalitzat, sempre hi havia anat "sense horari" MENTRE HE TINGUT FEINA, NO M'HAN CAIGUT MAI ELS ANELLS PER TREBALLAR EL MES DE JULIOL, en cursos de formació, en tribunal d'oposicions o arreplegant l'escola i deixant el curs vinent preparat..Però ara… ens han "tirat" enrere tota la documentacio del final de curs, per tal de fer-nos anar i repetir amb nou format tota la MEMÒRIA, ens esigeixen la PROGRAMACIÓ aprovada pel consell escolar a dia 1 de setembre, amb la qual cosa, hi estem dedicant hores i hores a programar i programar, sense il·lusió… amb augment de ràtio a l 'escola, sense tindre en compte el nombre de dictàmens (3 en cada aula d'infantil) i…amb la notícia que damunt NO COBRAREM LA PAGA DE NADAL…. MEYNS MAL que la nostra, és una professió de VOCACIÓ.ÂNIM DE PART D'UNA MESTRA QUE TAMBÉ EL NECESSITA.

 • Estimada Estrella,
  no ens coneixem però et sento amiga.
  No crec que hagis de demanar disculpes, nosaltres hem d'agrair la teva tasca. Perquè des del 2008 has facilitat els recursos que cada dia molts mestres recullen a d'Idees Magistrals, perquè m'has obert els braços en aquest complicat món dels blocs quan jo encara no sabia caminar per aquest món, perquè ets crítica i vols avançar, perquè t'estimem i estimes… per tot això, els teus silencis segueixen sent productius.
  Tens el meu agraïment a les últimes línies de l'entrada
  http://ferdemestres.blogspot.com.es/2012/07/amistat-bloguera.html
  Besets!!!
  Carme

 • Estrella: totes són emocions compartides plenament, i estic totalment d'acordar amb tu … La situació fora està provocant una barreja de sensacions, però mai
  estrella: totes són emocions compartides plenament i estic totalment d'acord amb tu. La situació està provocant una barreja de sensacions, però mai hem de baixar els braços ni permetre que ens lleven la il · lusió i passió per ensenyar.
  feliç i merescut descans
  beset
  silvina

 • Hola! Sóc una mestra seguidora del teu bloc i des de que et vaig coneixer d casualitat no deixo cap setmana d mirar temes, actualitzacions, manuals, projectes que fas…i em dones idees i motivació que cap altra persona m'ha pogut donar. Així que pren temps per tu, per descansar ja que fas moltíssim i per recarregar piles. Ets una crak!! I et dóno les gràcies per tot el que fas gratuïtament ja que poques persones m'han donat tant i sense coneixer ni demanar res a canvi. Ànims! Cris

 • Hola Estrella! Es el tercer comentari que t'envio perque no m'aclareixo massa i espero que este per fi arribe. Es la primera vegada que t'envio un comentari per felicitar-te i agrair la teua tasca i no per falta de mèrits.
  Comparteixo totalment tots els comentaris de les comanyes que t'han escrit anteriorment.
  Ets genial! i les teues idees ens han ajudat a molta més gent de la que t'imagines.En mom de tots i totes les que hem visitat i utilitzat moltes de les teues idees i pels motius que sigue no t' ho em dit fins ara:
  MOLTES GRACIES PER COMPARTIR! .

  Pren-te el temps que el calgue que natros continuarem esperant-te "amb candeleta", com dieuen al meu poble, i seguirem visitant el teu blog i buscant Idees magistrals

  BON ESTIU I MOLTS ANIMS!

  Petons
  Tere de Vinaròs

 • poc a poc i tira a tira!!!
  En casa hay un lema a la hora de empezar una actividad:
  Limpieza, tranquilidad y paciencia.

  Te deseo un tranquilo verano

 • Son temps difícils, d'aquells que no hauríem pensat mai poguessin arribar. On a mes, ajuntant les circumstàncies personals de cadascú, potser estem a un alè de tirar la tovallola. Potser ha arribat el moment d'afluixar i reflexionar per no cremar massa ràpid l'últim cartutx que ens queda i que és l'amor que sentim per la nostra professió.
  Així que Estrella, afluixa, descansa, reflexiona, viu … i deixa que la flama que tens es vagi mantenint, i quan es revifi tot continuarà esperant les teves idees, les nostres idees, tot estarà.

  Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *