Una versió de mural d’estiu

Fa uns dies Rebeca Millán em va donar una grata sorpresa al dir-me en un mail que utilitza el meu bloc en el seu dia a dia com a educadora en un centre residencial de gent gran. Vaig al·lucinar i no vaig poder evitar compartir la notícia al facebook i twitter. La veritat és que no m’hauria imaginat mai que les cosetes que publique ací també es pugueren utilitzar amb els iaios, però és veu que van de luxe!
I una prova del que dic és aquesta: un mural de l’estiu inspirat en l’entrada de “Decoracions aquàtiques” i fet per ells mateixos. Ha quedat xulíssim! Quins artistes!!
Moltes gràcies Rebeca per compartir aquesta feina tan fantàstica! Ha sigut un plaer publicar-la ^_^


2 thoughts on “Una versió de mural d’estiu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *