Calendari del curs 2012-13

Elisenda Florenda em va enviar un missatge privat al facebook per fer-me la següent pregunta:
Hola bon dia, sóc mestra d’una escola i et volia preguntar si penjaràs el calendari d’aquest any per que l’any passat el vam utilitzar i ens va anar molt bé i als nens els va agradar molt. Gràcies.
Sincerament, no tenia intenció de fer-lo enguany perquè com sabeu no m’incorporaré a l’escola durant prou de temps. Però al rebre aquest missatge em vaig animar molt sabent que als xiquets els va agradar i el van utilitzar a la seua aula. Així que no m’he pogut negar i aquests dies he estat elaborant-lo.
Com enguany volia actualitzar-lo, vaig fer un petit recorregut per tots aquells blocs que ja han penjat els seus calendaris. I el que he fet ha sigut una adaptació de tots aquells que m’han agradat, és a dir, unir totes les idees que m’han agradat i confeccionar 3 calendaris diferents, un per cada nivell d’infanil. Així, tenim:
  • un amb lletra de pal per P3,
  • un amb el traç per resseguir per P4
  • i un altre amb lletra lligada per P5.
Aquesta és la versió per Catalunya (si hi ha alguna errada o festa mal col·locada, agrairé que m’ho digueu per arreglar-lo), però també tinc intenció de fer una versió valenciana (a vore si tinc una estoneta). Mentre, podeu vore i descarregar el català del meu picasa.
A continuació, us deixe un llistat amb els calendaris que he trobat per la xarxa per si us agrada més d’un altre tipus:

Recordeu que també podeu traure més idees per crear els vostres clicant a l’etiqueta CALENDARIS.


3 thoughts on “Calendari del curs 2012-13”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *