Cançó: El reciclatge

Una nova col·laboradora, Eva Duran, m’envia el muntatge que ha fet per la cançó “Si triem junt sona millor” de Marc Timón. Aquest autor ha sigut per a mi tot un descobriment!
Hola! Primerament, felicitats per la tasca que estàs fent, no té preu! Em dic Eva i sóc mestra d’Educació Infantil. Aquesta setmana a l’escola fem la setmana del reciclatge i, buscant buscant, vaig trobar per Internet una cançó molt bonica del compositor Marc Timón, que té per títol “Si triem junts sona millor”. Jo m’he dedicat a posar-hi imatges a la cançó. També em vaig posar en contacte amb el Marc Timón per demanar-li permís per poder-lo publicar i em va dir que estava molt content i que havia quedat molt xul·lo.
T’envio el link perquè el puguis veure i si t’agrada compartir-lo amb tots els docents que vulguin.
Fins aviat!3 thoughts on “Cançó: El reciclatge”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *