Koloraines, grup d’animació infantil

Laia Burgos s’estrena com a col·laboradora del bloc amb una troballa ben interessant i divertida!
Hola!!!


Em dic Laia i sóc seguidora del teu bloc. Sóc mestra d’educació especial però actualment estic fent P5 a una escola de Puigcerdà. Els teus recursos ens van molt i molt bé.


He trobat un grup d’animació infantil molt interessant i que els nens i nenes s’ho passen molt i molt bé. Hi ha danses de fa temps però musicalment molt actualitzades. A més a més, també hi ha cançons. És un grup de Berga o Avià (no ho tinc clar) però sé que són de la zona del Berguedà. Es diuen Koloraines i tenen 2 discos: Koloraina’t i Ganyotes. És sorprenent com els nens/es els agrada. La música és un recurs que em va molt bé utilitzar a l’aula. Felicitats als Koloraines per la feina feta. Estic segura que podeu servir en moltes aules de nens i nenes.

http://www.koloraines.cat/

A través del youtube podem anar averiguant com es fan els passos i gestos. No sé si et pot servir però…estic segura que molts mestres els pot ser una eina útil.
Moltes gràcies i a reveure. No tinc la facilitat per trobar tants recursos com en la teva pàgina però… faig el que puc.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *