La caixa dels tresors

Núria Vinyals ens mostra una activitat per fer junt amb els pares. És ideal per a l’inici de curs com va fer ella o també per qualsevol moment del curs durant un projecte de treball sobre les famílies per exemple.

El primer dia de classe els nens i nenes de P3 van arribar amb la caixa dels tresors.
Es tracta d’un pot de llet en pols que cada família ha decorat de la manera que li ha semblat més bonic; en l’interior hi han posat aquells “tresors” que ells mateixos han escollit. Els primers dies han tingut la funció de vincle amb casa i en alguns moments ens ha reconfortat poder jugar amb una joguina de casa, recordar què ens deia el pare o la mare mentre decoràvem el pot… 


Els hem obert tots, vàries vegades i els hem mostrat als companys.
Ha estat un treball de llengua oral i de descoberta d’un mateix, centrat en les emocions i els sentiments dels nens i nenes. Ja veieu que els pares poden ser uns autèntics artistes també.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *