Reculls de nadal

Ja fa uns dies que Núria Laspeñas em va proposar el següent al facebook:
Hola Bones!! que tal???
Ja se que falta bastant encara… però estava rumiant que estaria bé que fèssim un recull de treballs (poemes, postals, manualitats) de cara a nadal. Que et semblaria que ens fèssis difusió??
El que vam fer de Sant Jordi va ser genial!!!
A veure que et sembla la idea i ja em diràs!
Muack

I té raó! El recull de roses de Sant Jordi va quedar genial! Se’n recordeu? Així que decidit!! Em vaig posar en contacte amb els meus companys hiperactius per rumiar quina era la millor manera de fer el recull. Aprofitant que Laura de “El racó de l’infant” ja havia elaborat uns quants formularis, ens els va cedir per publicar-los també als nostres blocs. D’aquesta manera podeu col·laborar amb les vostres adreces i tot allò que trobeu a la xarxa. És molt fàcil! Només heu de respondre els formularis següents (fixeu-vos en el títol perquè cada un és una categoria diferent):

Amb el recull de roses, el que vam fer després va ser un symbaloo, però ara utilitzarem una altra plataforma. Una vegada aneu responent els formularis, l’equip hiperactiu s’encarregarà de recollir tots els enllaços en 4 taulers del pinterest creats per aquesta finalitat. Pensem que és una manera molt visual de vore les diferents propostes i, a més, a nosaltres ens resulta més fàcil que fer un symbaloo. Podeu consultar els taulers clicant les imatges:

I finalment i com a regal, he creat un altre tauler per anar recollint calendaris d’advent. Alguns són molt originals:

Recordeu que si us agrada la iniciativa i voleu participar, heu de respondre als formularis anteriors. Us esperem!8 thoughts on “Reculls de nadal”

 • Vinga som-hi!! A pinejar i trobar bons recursos per treballar el Nadal. Us hi animeu??!!! Petonets. Gràcies com sempre Estrella per les teves publicacions, són fabuloses!

  Muaaak!

 • Estrella,
  veig que la gent dels blocs anem tots pel mateix camí. Fa uns segons estava fent el tauler dels calendaris d'advent a Pinterest per la meva propera entrada.
  Què poc original que sóc!!! ja,ja,ja.
  Un beset.
  Ah! has pensat a treure la verificació? Amb la meva presbicia,cada dia em diuen dues o tres vegades que sóc un robot!

 • Estrella som n'Eduard des racó des PT, m'he perdut !! he de menester una ACI !! Els formularis per què són ?? !! Jo tenc materials de Nadal al meu bloc he d'omplir els formularis o us agafau voltros directament ?? De totes formes he penjat la teva entrada al meu bloc per donar-li publicitat ! Molt bona idea i felicitats !!

 • Carme, no és que no sigues original, és que tenim el mateix pensament creatiu!! jajajaja. M'encantarà llegir aquesta entrada que comentes!

  Ah, la verificació ja vaig provar de llevar-la, però te vaig comentar que m'arribaven un munt de correus spam i era molt molest… Així que la vaig tornar a posar. Ho sent molt!! Crec que també hi ha una opció per sentir-la… No sé si serà més complicat així. Però que sàpigues que sempre seràs la meua robot preferida!! jejejeje.

  Un petonàs!

 • Eduard, no cal cap ACI!!! jajajajaja. Els formularis són per a que ens envieu les adreces amb els recursos que us agraden. T'agrairia que els utilitzes per accedir més fàcilment al contingut que dius del teu bloc. I sinó, tranquil, ja ho buscaré, ok?

  Moltes gràcies per voler participar i per fer-ne difusió!!!

 • Hola guapa com sempre molt bona idea és que sou uns grans hiperactius dins de la xarxa ehhhhh
  Si passes pel meu bloc hi tens un regalet !!!
  Petonets per a tu i la teva princeseta !!!!
  MUAKKKKKK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *