Un senzill treball de tardor

Núria Vinyals comparteix amb nosaltres el treball que han fet amb el tema de la tardor:

Aquest és el treball de la tardor que hem fet tot el cicle d’educació infantil a la meva escola:Sobre cartolina negra hem pintat amb bales (caniques) prèviament untades amb pintura de colors tardorencs. El traç es dibuixa segons com els nens i nenes mouen el full i les bales es desplacen per sobre seu. Va bé col·locar el full dins una tapa de caixeta de cartró .


Una vegada fet això, als nens els hem ensenyat la reproducció d’un quadre de la tardor i els hem convidat a fer-lo nosaltres també. Aquest dibuix l’enganxem a l’altre costat de la cartolina negra i al davant, una mostra petita del quadre.


Ho dobleguem en forma de postal i ja el podem posar de centre de taula, damunt un moble…


Crec que ens ha sortit molt vistós, tot i ser molt senzill per fer-lo fins i tot a P3.5 thoughts on “Un senzill treball de tardor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *