Cançó: Axús, Jesús!

Aquesta va ser una de les nadales que vaig descobrir fa dos anys i avui us la recorde perquè, amb l’ajuda de Carmen Ferrer (que ha tret la lletra), he fet una fitxa per poder pintar-la i penjar-la a l’aula.

Recordeu que hi ha més cançons a:17 thoughts on “Cançó: Axús, Jesús!”

 • hola,esric perque estic interessada en coneixer eixa cançó tan divertida que parleu anomenada Axus , axus jesus!
  voldria fer-la amb el meusalumnes aquest nadal
  si podeu enviar-me la lletra i la músicao almenenys dir-me qui la canta per a poder conseguir_la

  gracies

 • Hola Nuria,

  l'autor no el conec però acabe d'actualitzar l'entrada per poder descarregar la cançó amb la seua corresponent lletra. Prova ara!

  Ens llegim.

 • Hola! no hi ha manera de descarregar la cançó. M'he registrat a la web i tot. Com puc conseguir-la?

 • Hola Teru,
  en teoria si entres a l'enllaç, hi ha un botó a la part superior dreta per descarregar. Si tens més problemes, explica què és el que et passa i intentaré solucionar-ho.

  Sort!

 • Miriam i Carla,

  ok, ja ho he comprovat i també hem passa el mateix que comenteu. Deu ser algun problema que tinc amb el "box" però no sé el què… Com alternativa, us recomane que entreu en aquesta entrada http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2010/11/base-de-dades-de-nadales.html i us descarregeu el recull de nadales sencer que tinc (aquest no dóna problemes). Hi ha una de les cançons que és aquesta que voleu. Miraré de solucionar el problema en més temps.

  Gràcies per la paciència!

 • Hola bon dia!
  Jo sóc el autor de la lletra i de la música d'aquesta cançó. La vaig fer fa ja més de 10 anys i la van cantar els meus alumnes de 5é de primària del CEIP Serra Mariola d'Alacant (ara s'anomena CEIP Rabassa).
  Aquesta cançó forma part d'un projecte de edició d'un CD per a celebrar el 25 aniversari de l'escola i vam participar tota la comunitat educativa, xiquets, mestres, pares i antics alumnes, de fet a aquesta cançó toquen el saxofó dues antigues alumnes de l'escola que pertanyien a la banda L'Harmonia d'Alacant i també toca la guitarra Manuel Rodríguez guitarrista profesional que viu a Alacant.
  Este disc conté hi ha altres cançons en valencià totes originals i adapatades tant per a infantil com per a primària. Si necessiteu alguna només heu de demanar-les i vos puc enviar l'àudio i les lletres.
  Les cançons estan pensades per a ser utilitzades exclusivament a l'ámbit educatiu. No es poden utilitzar per a fer cap activitat que genere un benefici econòmic.
  Felicitats per el vostre treball i gràcies per utilitzar la cancó, ens fa moltíssima il·lusió que la utilitzeu amb els vostres alumnes.
  Salutacions

  Manuel Avi

  Pd: la cançó es titula "Nadalenca Rockera". La lletra original diu "porte una guitarra" en comptes de "porto una guitarra", "dauradeta" en comptes de "doradeta", "rock" en comptes de "roc".

 • Bona nit, Manuel!

  Aquesta és una de les coses més grans que pot passar quan tens un bloc!! Estic encantadíssima de trobar l'autor (millor dit, que ell em trobe a mi) d'aquesta nadala que tant d'èxit té i que ens faça aquesta meravellosa explicació de com va sorgir. Des d'ací, vull donar-te les gràcies per compartir el teu treball i ajudar a altres companys/es com jo! Crec que parle per tots quan dic que vareu tindre una fantàstica iniciativa fent aquest CD. M'agradaria molt posar-me en contacte amb tu i parlar tranquil·lament per proposar-te alguna col·laboració. Com ho veus? Em faries el favor d'enviar-me un mail a la meua adreça ideesmagistrals@gmail.com?

  En quant tinga una estoneta lliure, em pose a polir tots els detalls que m'has comentat.

  De nou, moltíssimes gràcies per escriure aquest comentari. És un dels que m'ha fet més il·lusió llegir!!

 • Bona nit companys!!!

  Manel Avi SIUSPLAU, em podries passar la base instrumental d'aquesta fantàstic tema Axús Axús Jesús??? M'encantaria que la cantéssin els nens de la meva escola aquest any però si es possible sense que s'escoltin els teus nens. Tens la base instrumental? O algú la té i me la pot passar? Estaria MOLT agraida!

  El meu email es marmus687@gmail.com

  Moltes gràcies!!!!!!

  Marta

 • M’encanta la cançó. Vull fer la Nadala amb els alumnes de P3. a la meva escola . Em pots passar la base instrumental sola sense els nens de fons? Moltissimes gràcies.

 • Hola, disculpeu per aquest temps sense contestar.
  Vaig a buscar la base, encara que no tinc clar si encara la conserve.
  Salutacions i gràcies pels comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *