El nostre decorat per Halloween

Aquesta proposta me la va enviar Sharita a principis de novembre, així que és mea culpa que no l’haja publicat fins ara… Ho considerarem idees pel curs vinent 😉

No és una festa que m’agrade especialment, però forma part de les tradicions del Regne Unit i dels Estats Units d’Amèrica i, per tant, l’estudiem a la classe d’anglés. Per a complementar el contingut lingüístic, hem creat de primer a sisé diferents ornaments al voltant del tema. Ací us en deixe una mostra. Bon cap de setmana a tothom!!!

(Les aranyes de cartolina i càpsula nespresso les van fer els xiquets i xiquetes de primer curs, les teranyines de paper els de tercer curs, els mini-monstres amb taps de plàstic els de segon curs, la carabassa de filigrana els de quart curs, el póster de la tradició del “Dia de los Muertos” i les calaveres de sucre els de cinqué i la història de por “Noises in the library” i els mussols amb cartrons de paper higiènic els de 6é. A més, molts xiquets i xiquetes van anar portant coses fetes a casa i ho vam col·locar tot al replà de l’escala de primària.)4 thoughts on “El nostre decorat per Halloween”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *