Floc de neu

Sharita ens porta una manualitat molt original per fer durant aquestes dates:
Hola. 
Ja veig que anem tots i totes amb la febra nadalenca enganxada als talons i per això us porte aquesta manualitat. Tal i com la presente, és més adient pels darrers cursos de primària que per infantil perquè el floc de neu està fet amb “cacauets” d’embalatge de poliestiré enganxats els uns amb els altres fins a formar el floc. El problema és que l’única manera d’enganxar los que he trobat ha estat amb la pistola de cola calenta, i per això no resulta fàcil de fer amb xiquets menuts. Per adaptar-ho als més menuts podem enganxar les esses damunt d’una cartolina amb un altre tipus de cola i anar donant forma al floc. L’efecte serà un altre, però de nou haurem obtingut un adorn de nadal senzill de fer, econòmic i molt “reciclós”!3 thoughts on “Floc de neu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *