Noves formes de jugar, experimentar i descobrir

Anna Alonso ens proposa un joc molt econòmic i divertit:
Hola Estrella!
Com ja saps tinc el nou bloc Petit món en ple funcionament però igualment em ve molt de gust compartir noves experiències amb tu.
Aquest cop és per explicar-te que arrel de la proposta d’una companya, a les classes d’infantil de l’escola ja fa temps que hi tenim una capsa gran plena de cilindres de totes mides. És un material força assequible doncs a la mateixa escola en podem trobar i fins i tot els infants en poden portar de casa. Les possibilitats de joc amb aquest tipus de material són moltes, però el més interessant és que són els propis infants els que les van descobrint, sempre demanen de jugar-hi.


Mil gràcies per tot!
Una abraçada2 thoughts on “Noves formes de jugar, experimentar i descobrir”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *