Transformant una caixa en un supermercat

Sempre és una alegria comptar amb una nova col·laboradora per enriquir el bloc i aquesta vegada m’ha entusiasmat especialment pel treball que han fet: molta originalitat, creativitat i a baix cost! Silvia Mèlich en ho presenta:
Hola,
t’envio les fotografies que et vaig comentar que hem fet amb un grup de nens i nens de P.4 de l’escola Volerany de Vilanova i la Geltrú. La idea va sorgir de la rotllana parlant sobre la sortida que vam fer al mercat municipal. A la classe no tenim cuineta i vam pensar de construir un teatre o una caseta de nines per jugar. Al final van decidir que fos un supermercat, i d’una caixa de cartró ens hem anat animant i crec que ens ha quedat la mar de maca. Hem treballat, el llenguatge plàstic, el llenguatge matemàtic, el llenguatge escrit, la imaginació, el treball en equip, i un etc. de coses que crec que són molt importants. I el millor de tot és que ens ho hem passat molt bé, els infants i les mestres. Si necessites més informació m’ho dius. Hi han moltes fotos on es veuen els infants fer el supermercat, però només t’envio las que no surten ells/-es. Si les pengem al bloc de l’escola ja te les faré arribar.
Gràcies!!!

No li falta cap detall!!

Per vore el procés de creació, visiteu l’àlbum picasa:


2 thoughts on “Transformant una caixa en un supermercat”

  • Molt bonica!
    Nosaltres en vàrem fer una però, el cartró, va resultar massa fràgil per l'ús continuat dels 25 infants.
    Ah! el gaudi en fer-la ningú ens ho pot treure!!!
    Petons

  • Eps!!! És la guanyadora del meu Concurs de Manualitats! Avui mateix li he fet una publicació dedicada. Quina gràcia veure que tu també en tenies una! Petonets hiperactivats. 🙂 Muak

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *