“Salvados: Cuestión de Educación”

Sí, ho sé, sóc un desastre! No sé quantes voltes he intentat posar-me a escriure alguna cosa al bloc, però la meua menuda no em deixa ni un segon, jejeje. Supose que és normal. Però bé, no volia deixar de publicar aquesta entrada i, com ara està fent la migdiada, vaig a aprofitar!
Primer de tot, donar-vos les gràcies a tots per la vostra paciència i totes les felicitacions rebudes en nadal. Encara que no les vaig respondre, les vaig llegir totes. Gràcies!
Ja sabeu que el diumenge us vaig avisar al facebook que el programa “Salvados” de Jordi Évole anava a parlar d’Educació. I la veritat és que ha tingut prou de ressó a les xarxes socials. Una vegada més Finlàndia ens dóna una lliçó magistral amb el seu sistema educatiu. I com podem aconseguir tindre una major qualitat en la nostra educació? La resposta: TOTS hem de canviar!
Si encara no l’has vist, no esperes més!
Més info:


2 thoughts on ““Salvados: Cuestión de Educación””

 • Quina il·lusió tornar-te a trobar!
  Vaig mirar amb molta atenció el programa i també he vist els documentals que es troben per la xarxa sobre l'educació a Finlàndia i he arribat a la conclusió que tot és qüestió dels valors de la societat en que es viu.
  Aquí cal aprendre a valorar l'educació com a una riquesa cultural i de futur, mentre tant…
  Besets

 • Hola Estrella!
  Celebro poder tornar a llegir una entrada en el teu bloc i me'n alegro moltíssim que la teva petitona no et deixi ni un segon com tu dius, senyal que creix sana i amb m olta energia, enhorabona.
  Jo sí que vaig veure "Salvados" i la veritat és que per més que vulguis i intentis reflexionar sobre el que vam veure em costa moltíssim trobar paraules. Entre els finesos i nosaltres les diferències són abismals en tots els aspectes, crec que serà molt i molt difícil apropar-nos a posar en el mateix ordre les prioritats i necessitats relacionades amb l'educació.
  Hola! Si passes pel meu bloc trobaràs una sorpresa.
  Una abraçada.
  Anna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *