VII Premi Espiral Edublocs 2013

El passat 28 de gener es va tornar a obrir el termini per presentar les candidatures en aquest premi que poc a poc va adquirint molt de prestigi. Des de que vaig guanyar una de les seues baldufes em vaig endinsar en el seu món i no sé per què, però és una espècie d’addicció, una droga! Tots els anys em conviden a participar com a membre de jurat i malgrat la meua maternitat vull tornar-ho a intentar enguany. Per a mi sempre és un honor!

Si tens un bloc educatiu i vols presentar-lo, només has d’entrar a la pàgina oficial del premi i omplir el formulari d’inscripció (si no ho has fet ja). No oblideu llegir bé les bases perquè s’han afegit alguns canvis com la modificació de les categories. Teniu de temps fins el 7 d’abril. Animeu-se!

Nosaltres ja estem treballant per a que tot vaja bé i que el 28 d’abril es puguen publicar els finalistes. Així mateix, els guanyadors estaran l’11 de maig i el lliurament dels premis serà el 8 de juny en Madrid.
L’any passat em vaig quedar en les ganes d’assistir a l’acte, va ser una llàstima perquè sempre es emocionant vore tots els nervis i sensacions dels guanyadors i retrobar-se en els companys en els quals has estat tan en contacte durant mesos anteriors. Sort de les tecnologies, que ens obren una finestreta per xafardejar el que va passar aquell dia tan especial. Gràcies al youtube de l’Associació Espiral podem gaudir de tots els bons moments!
Però sobretot vull destacar una de les intervencions del dia perquè pense que descriu molt bé tot el que suposa aquest premi. A més, va ser una de les persones amb les que més hores vaig compartir a les tantes de la nit i es mereix aquesta menció pel seu treball, dedicació i paciència!

Espere que aquesta edició siga tan bona com les anteriors!


5 thoughts on “VII Premi Espiral Edublocs 2013”

 • Moltíssimes gràcies per les teves paraules, Estrella.

  Realment els Edublogs han de tenir alguna cosa d'addictius perquè enganxen de debò.

  És una llàstima que no poguessis assistir a la cerimònia de lliurament de les baldufes, perquè realment va ser molt emocionants.

  Desprès de dos anys en primera línia dels Edublogs, enguany necessitava descansar, però el Premi està en molts bones mans. Tot i que ja m'estic penedint i segur que alguna vegada trec el nas en les discussions del jurat.

  M'alegra el teu comentari sobre la meva intervenció, perquè justament el que volia era intentar transmetre, ni que fos una miqueta, el que va suposar el premi pels que hi vàrem participar.

  I m'alegra a saber que tornes a estar entre els membres del jurat

  Una abraçada i fins aviat

 • Estrella, moltes gràcies per la informació.
  Jo de moment, no es pot dir d'aquesta aigua no en beuré, no m'animo a participar en cap concurs.
  Em fa una mandra això de competir…
  Sé que és una garantia que estiguis tu en el jurat, ets la "crack" i el referent dels blocs educatius!
  Petonets

 • Joan, quina sorpresa rebret per ací! Qui ha d'agrair les teues paraules sóc jo. Conéixer persones com tu gràcies a aquest tipus d'iniciatives sempre és fantàstic. Te trobarem molt a faltar en tot el procés, així que deixat caure quan vulgues!!

  Una abraçada ben forta!

 • Carme, doncs jo pense que deuries animar-te, tens un bloc genial i amb propostes interessantíssimes. No ho agafes com una competició perquè curiosament no ho és. Aquests premis donen la possibilitat de conèixer molts blocs i obrin les portes al teu. Segur que l'experiència val la pena, t'ho asegure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *