“Applicaditos”: apps infantils

Sí, amics, les tablets i els smartphones estan de moda! Encara no us havíeu donat compte? Clar que sí! Una bona mostra és que cada vegada existeixen més apps per als infants. Avui us presente una pàgina on es dediquen a recollir totes aquelles amb continguts educatius tant per a xiquets d’infantil com de primària. Estan avaluades pels usuaris i classificades per àrees de treball, edats a les quals van dirigides o dispositius on es troben disponibles.
Així, podem trobar 2 grups ben diferenciats: un d’infantil (de 3 a 5 anys) i un altre de primària (de 6 a 8 anys)  en els quals trobarem apps que treballen les àrees de matemàtiques, grafo, llengua, lectura, arts o jocs.
No espereu més per accedir i provar les diferents apps que, encara que estan en castellà, són genials per jugar, descobrir i aprendre.
Per a mi ha sigut tota una troballa. Ara només em falta aconseguir una tablet! jejeje. De moment, ho provaré amb el mòbil…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *