Clauer pel dia del pare

Sharita ens envia una manualitat amb un material nou, bé, jo no el coneixia, no sé vosaltres…

Ací us mostre el nostre clauer per a la festa del pare. La peça principal és el medalló amb el dibuix del pare, fet amb plàstic màgic o “shrink plastic”. Es pot imprimir o dibuixar i acolorir a mà. Imagine que coneixereu el material. Ofereix moltes possibilitats. S’ha de posar un moment al forn, a uns 175º. Requereix ajuda dels adults, però el dibuix el poden fer els xiquet@s. Els ornaments són totalment optatius. Per si no coneixeu el plàstic màgic, us deixe un enllaç. És publicitat de la marca “Shrinkles”, però hi ha altres marques com Apli.

Aquest és el vídeo que m’ha enllaçat Sharita per a que ens fem una idea de què és:

Si voleu saber com utilitzar aquest material, a la web “Manos Maravillosas” trobareu tots els passos i algunes idees com exemple:

I al següent enllaç trobareu el plàstic màgic de la marca Apli:1 thought on “Clauer pel dia del pare”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *