Inspiració pel dia del pare

Aquests últims dies he estat fent un recull al pinterest amb algunes idees per fer manualitats o regals pel dia del pare perquè ara em toca pensar-hi què fer a casa! jejejeje. Més o menys crec que ja sé que faré amb la menuda que, encara que té quasi 6 mesos, podrà crear alguna coseta que segur li farà il·lusió (espere que no xafardege aquests dies el bloc!). Quan ho tinga acabat, supose que ho compartiré amb vosaltres, com sempre 😉
Mentre, us deixe amb l’enllaç amb algunes cosetes que he anat trobant. Les podeu fer tant a casa com a l’escola, així que ja teniu un lloc per inspirar-se! Hi ha punts de llibre, clauers, marcs de fotos, jocs, portallapis, llibres familiars, dibuixos, missatges secrets… i molt més!
Ah, i recordeu que si voleu compartir les vostres creacions o altres idees, ja sabeu que les podeu enviar a ideesmagistrals@gmail.com.


2 thoughts on “Inspiració pel dia del pare”

  • Estrella, un recull molt interessant!
    Nosaltres a l'escola fa anys van deixar de celebrar aquestes festes perquè hi havia tanta diversitat de famílies que era una complicació.
    Petonets
    Carme

  • La veritat és que sempre m'ha costat fer entrades d'aquest tipus pel mateix que comentes. Però pense que sempre hi ha una persona en la família que fa aquest paper quan no hi ha pare per les circumstàncies que siguen: un avi, un tiet… És bo que els xiquets siguen conscients d'això i que valoren el que tenen. I una bona forma fer-ho és regalant una manualitat feta per ells. A mon pare sempre li ha fet molta il.lusió que el meu nebot quan era petit li regalara la seua aquest dia ^_^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *