Un calendari pel papà!

Com us vaig prometre, ací teniu la manualitat que hem fet a casa per regalar al nostre papà. Com és molt despistat amb les dates importants com els aniversaris, hem fet un calendari per ajudar-lo a recordar-les:
Veieu que és molt fàcil de fer ja que la meua petitona encara no té massa habilitats, jejeje. Ella ha estampat els seus peuets amb pintura, els hem retallat i enganxat en forma de cor en la cartolina. Els cors menuts estan fet en ditades i també retallats i enganxats com la resta d’elements. Hem marcat amb estrelles grogues els aniversaris i amb liles les dates especials. I finalment, ho hem plastificat per a que estiga perfecte tot l’any!

Al pare li ha agradat molt i ja el té penjat a l’estudi! És molt gratificant vore com una cosa tan senzilla, fa tanta il·lusió, sobretot si és la teua filla qui fa el regal!!

M’agradaria felicitar des d’ací a tots els pares en aquest dia tan especial per a tots. Espere que passeu un molt bon dia i si pot ser amb la família, millor que millor!3 thoughts on “Un calendari pel papà!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *