Un Rei Carnestoltes per reutilitzar

Més cosetes per al carnaval! Sharita ens explica com fer un Rei Carnestoltes per poder-lo utilitzar tots els anys:

Hola a tothom! Us faig arribar una idea per al carnestoltes. A la nostra escola solem fer un nou rei cada any i, al final de la desfilada, el cremem junt amb les caixes que contenen les pors dels nostres xiquets i xiquetes. Aquest any hem decidit fer un vestit per al rei que quede per als altres anys (i estalviar així despeses, feina i contaminació…) i cremar només el cap del rei. Així, doncs, el vestit l’hem fet amb tela per disfresses i, en canvi, el cap hem intentat fer-lo reutilitzant altres materials. Com podeu veure, l’àima del cap és una gran caixa de cartró, la cara i la corona són de goma eva, els adornos de la corona són càpsules de café i de flams xafades i els cabells del rei són els cartrons que queden quan s’acaba el paper higiènic. Ens va donar pena cremar-lo, sobretot als xiquets i xiquetes que el van fer, però és la tradició… Salutacions des de la Plana Alta!1 thought on “Un Rei Carnestoltes per reutilitzar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.