Un Rei Carnestoltes per reutilitzar

Més cosetes per al carnaval! Sharita ens explica com fer un Rei Carnestoltes per poder-lo utilitzar tots els anys:

Hola a tothom! Us faig arribar una idea per al carnestoltes. A la nostra escola solem fer un nou rei cada any i, al final de la desfilada, el cremem junt amb les caixes que contenen les pors dels nostres xiquets i xiquetes. Aquest any hem decidit fer un vestit per al rei que quede per als altres anys (i estalviar així despeses, feina i contaminació…) i cremar només el cap del rei. Així, doncs, el vestit l’hem fet amb tela per disfresses i, en canvi, el cap hem intentat fer-lo reutilitzant altres materials. Com podeu veure, l’àima del cap és una gran caixa de cartró, la cara i la corona són de goma eva, els adornos de la corona són càpsules de café i de flams xafades i els cabells del rei són els cartrons que queden quan s’acaba el paper higiènic. Ens va donar pena cremar-lo, sobretot als xiquets i xiquetes que el van fer, però és la tradició… Salutacions des de la Plana Alta!1 thought on “Un Rei Carnestoltes per reutilitzar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *