Webquest, una eina 2.0 pel treball cooperatiu i construcció del coneixement

Supose que molts ja coneixereu aquesta proposta de treball, però com Sònia del bloc “Sóc d’infantil” me l’ha recordada, m’agradaria parlar-vos un poc d’ella:
Hola!
Sóc la Sònia, del bloc Sóc d’infantil (http://socdinfantil.blogspot.com.es/)


M’agradaria proposar-te una idea per treballar les TIC i qualsevol tema que volguem a partir d’una web que podem crear nosaltres mateixos.


Es tracta d’una WebQuest, una web que consisteix en anar passant per diverses webs o activitats i anar construint coneixement de manera grupal o individual.


Aquí tens el link de la Webquest sobre les Estacions que vam realitzar nosaltres a la Univesitat per a que et facis una idea.Pots crear-la tu mateix o buscar-ne ja fetes!


Moltes gràcies i felicitats pel bloc 🙂

Un treball molt interessant, veritat? Us heu animat alguna vegada a utilitzar-lo? Si voleu saber un poc més, us deixe un poc d’informació:

DEFINICIÓ
Una webquest, webquesta o WQ és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. (Definició consensuada a les segones jornades de Webquest, 2006)

Alguns DIRECTORIS on trobar exemples

Altres WEBS D’INTERÈS per ampliar la informació1 thought on “Webquest, una eina 2.0 pel treball cooperatiu i construcció del coneixement”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *