Dibuixant animals de pagès

Estrenem col·laboradora amb aquesta “animalada” de treball plàstic:
Bona tarda:
Em dic Ester Casali i treballo a l’escola Fortià Solà de Torelló, a P4 d’Educació Infantil.
Aquest curs durant el segon trimestre als tres cursos de parvulari hem treballat els animals de pagès. Per això hem fet el treball de lectura del conte: “En Bernat a la granja” de l’editorial Teide, fent una bona lectura d’imatges, del text, treball d’onomatopeies, descripció d’animals, escriptura de noms,… També hem treballat les rimes, rodolins i hem fet endevinalles. Hem anat d’excursió a Mas Casablanca a aprendre més coses d’animals. I amb tota la informació els hem dibuixat. El procés ha estat el següent:

  • Cada dia hem observat imatges d’un animal, hem identificat les seves característiques i en un quart de full cada nen n’ha dibuixat un, amb llapis.
  • La mestra els ressegueix amb un retolador negre.
  • Els nens el pinten i la mestra els retalla.

Un dia un un full A-3 pintem amb guixos uns espais (cel, camps, bassa) i ho vernissem. A continuació cada nen enganxa els animals en el seu full. Tot seguit us mostro el procés i algun resultat. (Aquest mateix treball l’hem fet altres anys treballant els animals de la sabana, els peixos, o qualsevol projecte d’un animal.)
Aprofito per dir-vos que és una pàgina genial per treure’n un munt d’idees.

Tot i que és una feina que no té molt de misteri, pense que queda molt vistosa i bonica. Heu fet unes granges genials i amb tots els detalls!


1 thought on “Dibuixant animals de pagès”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *