Les nostres “Idees Magistrals” eixiran a la tele!!!

Síiiii, com ho llegiu!!! De PEDRA em vaig quedar jo (supose que més o menys com esteu ara vosaltres) quan vaig llegir la proposta en qüestió. La Iacma Monterde, redactora de l’InfoK (l’informatiu infantil i juvenil del Canal Super3), m’enviava un mail a principis d’aquesta setmana. M’explicava que estaven preparant un reportatge per ensenyar als xiquets maneres diferent de fer roses originals (galetes, d’origami, amb materials reciclats…) i, mira per a on, va descobrir el meu bloc on hi havia penjat com fer unes roses amb càpsules de nespresso i paper higiènic roig. Per això, em preguntava si podrien vindre a gravar-me fent una rosa d’aquestes i explicant una mica els passos.

Jo, després de recuperar la meua cara d’incredulitat, vaig posar-me en contacte amb la Mercedes Piqueras ja que és ella qui realment és l’autora d’aquesta manualitat. Li ho vaig explicar tot i va quedar encantada amb la idea de representar a Idees Magistrals (jo per llunyania tampoc podia acudir). Així que és un plaer per a mi dir-vos que una de les meues SÚPER col·laboradores tindrà un petit espai en aquest programa del Super3. De fet, ha sigut aquest matí quan l’han anat a gravar! jejejeje. Ha sigut tot a l’escola bressol on fa les decoracions i la mateixa Mercedes ens explica algunes sensacions del moment:

A continuació podeu veure algunes fotos fetes durant el procés. Després de les presentacions pertinents, és el meu torn, estava una mica nerviosa, però mans a l’obra! He preparat una taula amb els materials per confeccionar les roses i alguns detalls com llibres i un logotip del bloc, perquè si bé la manualitat és meua, sense Estrella no hauria sigut possible. No ho digues això!! Em faràs traure els colors… Veritat que està guapíssima?

Posteriorment, la Iacma junt amb el seu càmera fan algunes proves per fer roses amb api o carxofa (idees que des de l’escola bressol han vist també en aquest bloc). Cert, les trobareu al symbaloo de roses de Sant Jordi.

Finalment, les companyes de l’escola bressol ens fem una foto de record amb el micro de la tele, jajaja. Estàvem totes molt emocionades! I jo, i jo!!! També vull una foto amb la carxofaaaa! XD

Ha sigut una experiència molt bonica i, Estrella, encara que no estaves ací amb mi, et puc assegurar que al meu cor estaves. Moltes gràcies per confiar en el meus treballs. I això és tot de moment. Et torne la connexió! ^_^

Gràcies, Mercedes! No sé què faria sense tu!!

Per a qui no vulga perdre-s’ho, m’han confirmat que la nostra intervenció eixirà al pròxim InfoK, demà divendres 19 d’abril a les 19:30h. al Canal Super3. Després, penjaran tot el programa a la web http://www.super3.cat/infok/

Jo ja tinc ganes de veure el resultat encara que hauré d’esperar a que estiga a la web (coses de la meua comunitat autònoma… deixem’ho còrrer…). La Mercedes i jo desitgem que us agrade!13 thoughts on “Les nostres “Idees Magistrals” eixiran a la tele!!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *