Una de les nostres idees a l’InfoK

He tingut un cap de setmana a tope i no he tingut ni un minut lliure per poder publicar la intervenció de Merccedes Piqueras a l’InfoK del divendres passat. Per fi, avui tinc un momentet per a fer-ho. Supose que ja ho haureu vist, però per si algú s’ha perdut els 30 segons de “glòria” ací teniu l’accés:
Per a nosaltres ha sigut tota una experiència, tot i que es fa curt, vam sentir molta il·lusió quan ho vam vore. Aquest tipus de reconeixement dóna molta força i energia per seguir endavant aquesta feina. Des d’ací vull donar les gràcies a la Iacma Monterde per valorar aquest treball blocaire i creatiu. La Mercedes i jo estem súper agraïdes i contentes! ^_^
Ah, i que passeu una molt bona Diada!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *