Detallets del dia de la mare

Doncs sí, he tingut sorpreseta finalment! jejejeje. Tot i que no ha sigut cap manualitat, ahir la meua menuda i son pare em van fer un regalet amb indirecta inclosa!! Per un costat, una samarreta amb una frase que substitueix la típica “mi mamá me mima” i, per un altre, una tassa per esmorzar que em fa prometre no perdre la meua personalitat per culpa de la maternitat. Es veu que tinc una família molt simpàtica (noteu el to irònic?). Però deixant l’humor de costat, he de dir que m’ha encantat!
I això no és tot! Mireu el súperdetall que m’ha fet Mercedes Piqueras, col·laboradora del bloc. M’ha enviat la fusta que va pintar per al InfoK com a record de la nostra intervenció a TV3, junt a una samarreta pintada per ella mateixa. M’ha deixat sense paraules! 
La proposta de pintar samarretes, coixins… sempre és xula i si ho fan els mateixos xiquets sempre és millor, gaudeixen un munt! Trobareu alguns exemples als pinterests del dia del pare i de la mare.


4 thoughts on “Detallets del dia de la mare”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *