Grafisme creatiu

Poc a poc anem posant el bloc al dia. Aquesta vegada Sònia Martínez m’ha enviat una proposta molt interessant que últimament està més “de moda”. Ara és fàcil trobar experiències d’aquest tipus per potenciar la imaginació i treballar al mateix temps la motricitat fina. Es tracta de fusionar grafisme i creativitat, així aconseguirem experiències molt motivants i originals.
L’altre dia tafanejant per la web vaig trobar un grafisme creatiu que em va agradar molt. Una de les feinetes consisteix en fer ones i l’altre en fer línies rectes que surten des del centre del full i després pintar-ne els espais blancs. Quasi és millor que les vegis i valoris què et semblen…

Veritat que són xulíssimes? A la xarxa trobareu més exemples:14 thoughts on “Grafisme creatiu”

 • Perdona que vuelva, pero… impresionante el enlace a grafismo de pinterest, me has puesto deberes para el verano… ¡¡cachis!! jiji

 • Genial combinar grafisme i creativitat !!!!!
  M'encanta fer activitats d'aquests tipus amb els infants !!!!!
  Un petonet guapa i a disfrutar de les vacances !!!!
  MUAC'S

 • HOla otra vez estoy aquí. Me gustaría hacer una aclaración Mi blog está dedicado a la Educación Infantil, en particular, y temas educativos, en general. Y en vuestra clasificación de blogs aparezco en Bloques en la escuela. ¿Sería posible que me cambiarais a los Blogs sobre educación infantil? Muchas gracias y perdonad la molestia. Un saludo desde aula de infantil.

 • Miren, sent molt haver-te posat deures!! jajajaja. La veritat és que el pinterest és una mina, jo em passe hores!!!

  Magda, és molt gratificant fer aquest tipus d'activitats. Els xiquets s'ho passen bomba 😉

  Carmen, gràcies pel teu comentari. M'alegra que t'agrade la proposta.
  Respecte això que em preguntes, vaig col·locar el teu bloc a la secció d'escola perquè allà classifique els blocs que parlen de la seua aula en concret siguen d'infantil, primària… tot i que a voltes parlen d'educació en general. Vaig valorar que el teu bloc era d'aquest tipus perquè vaig vore molta relació amb la família i fotos, activitats… dels teus alumnes. A l'altra secció, la de blocs sobre educació infantil, són per a aquells que tenen majoritàriament recursos, idees, experiències… sobre infantil en general.
  He tornat a visitar el teu bloc i continue pensant el mateix. Però si vols ho puc canviar-lo.

  Besets a les 3!!

 • Gràcies per aquesta entrada que segur que ens serà molt útil. És molt interessant poder treballar el traç de manera creativa i lúdica, ja que moltes vegades pot arribar a ser un treball feixut i avorrit si no es busquen maneres originals de treballar-ho.

 • Ana, qué alegría tenerte por aquí! Pásate siempre que quieras 😉

  Lluna, és genial, veritat? A mi també em va cridar molt l'atenció quan ho vaig descobrir. A vore si enguany ho pose en pràctica!

 • Hola,
  Moltes gràcies per compartir i dedicar part del teu temps amb nosaltres. Em serà de gran utilitat per adaptar i fer amb els meus alumnes.
  Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *