Manualitats “AMB PAPER”

Ja fa temps vaig rebre una invitació de XUS López per a que visitara el seu canal de youtube on va publicant les seues manualitats. Sincerament, se’m va quedar pendent de fer-li una ullada en profunditat, però ara que estic de vacances he estat passejant per allà una bona estona i m’ha encantat!

Aquesta companya és una especialista en origami (papiroflèxia). El seu canal “AMB PAPER” és un pou de foto-tutorials per aprendre i fer les nostres creacions tant si som grans com menuts. A continuació, podeu vore alguns exemples:

Esteu d’aniversari? Doncs, aquesta senzilla corona és ideal per a l’ocasió:

Regala roses de Sant Jordi ben orginals:

Si s’acosten dates nadalenques, fem un arbre de nadal:

Voleu treballar les constel·lacions a matemàtiques? S’han perdut els daus dels jocs de la classe? Cap problema! Només necessitem uns fulls de colors per fer-ne aquests:

Aquesta capseta m’ha fet gràcia trobar-la. Quan era menuda en feia de molt paregudes per tindre un lloc a la taula on puguera deixar les restes quan feia punta al llapis:

I a més de la papiroflèxia, també ens ensenya a fer joguets reciclats tan senzills com aquesta baldufa utilitzant un rollon d’un desodorant

Per vore més vídeos, visiteu les seues llistes de reproducció: ORIGAMI, manualidades i RECICLADOS O REUTILIZADOS; o també el seu canal AMBPAPER XUS López.


2 thoughts on “Manualitats “AMB PAPER””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *