No a la LOMQE

Pareix que vaig al revés del món… Després d’estar mesos sense publicar res de res, avui he trobat uns segons per escriure una entrada que considere molt important. Molts blocs avui estan en vaga i encara que no ho parega el meu també. Però pense que és important informar un poc de les meues raons i que els lectors d’Idees Magistrals sàpiguen perquè avui no treballe.
De manera ràpida i clara, els companys de “Jo vaig estudiar a la pública” ens expliquen què és el que pretén aquesta “Llei Wert”:
A tot açò, és sumen totes les retallades que ja s’han fet i les que faran. Poc a poc, cada curs ens costa més poder impartir una qualitat d’ensenyament a les escoles i a les aules. Per favor, pesem en els nostres alumnes, els nostres fills i filles… No s’ho mereixen! I són el nostre futur!! No juguem més, no volem perdre generacions!
AVUI TOTS EN VAGA!


3 thoughts on “No a la LOMQE”

 • Quin greu haver de fer aquestes entrades, oi?
  Crec que, desgraciadament, s'hauran de repetir algunes vegades més.
  Aprofito per fer-te una abraçada ben gran a tu i a la teva petita.
  Besets reivindicatius
  Carme

 • Crec que l'educació és una cosa de tots, no només de mestres i professors. Crec que s'ha de buscar la manera d'implicar a les famílies en això. Potser una super campanya d'informació? Cal que pares i docents estiguin tots lluitant perl mateix objectiu.

 • Yo también fui a la huelga. Me parece muy importante que nosotros seamos los primeros en luchar por una ley tan injusta y retrógada y en defender nuestra enseñanza pública y de calidad. Un beso.
  ( y eso que en mi cole sólo fuimos tres a la huelga, ¡de 19! )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *