Dites i números

Anna Alonso a principi de curs va voler compartir amb tots nosaltres uns quants recursos que havia penjat al seu bloc. Ja haureu suposat que he tingut uns mesos difícils i, com a conseqüència, Idees Magistrals s’ha quedat amb poca activitat. Així que hi ha alguns col·laboradors (com Anna) que encara no han pogut vore les seues propostes publicades. Però això no vol dir que m’haja oblidat de vosaltres, eh? I com més val tard que mai… Durant aquest curs anirem gaudint poc a poc de tot allò que s’ha quedat pendent. Paciència!
Bé, anem al tema. Per un costat tenim cartells de les dites dels mesos i de les estacions de l’any amb les seues respectives fitxes per treballar-les a l’aula:
I per un altre costat, també podem renovar els cartells dels números:
Font del recurs: PETIT MÓN: NÚMEROS


2 thoughts on “Dites i números”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *