Estrelles de nadal amb palets de café

Ja sabeu com són d’intenses aquestes últimes setmanes a les escoles: avaluacions, manualitats, àlbums, festivals de nadals… i altres activitats que als mestres no ens deixen ni un segon lliure. És per això que ara que ja estic de vacances puc dedicar-me a publicar les últimes idees nadalenques que tinc pendents.
És el cas d’aquesta proposta de Sharita: unes senzilles estrelles de nadal molt econòmiques.
Hola, Estrella. Com va la criança? Espere, de veritat, que molt molt bé. T’envie, per si t’interessa i ho vols publicar al bloc, una idea que he tingut per aprofitar els palets de remenar el café. A l’escola tots els tiraven fins que vaig decidir recollir-los per a fer cosetes. Imagine que ja te n’has adonat que m’agraden molt les idees que combinen senzillesa, efectisme, baix cost i respecte pel medi ambient. Aquesta, per a mi, reuneix totes les condicions. La foto, encara que dolenta, és prou explícita, però si necessiteu més explicacions podeu adreçar-vos al meu bloc. Salutacions des de La Plana Alta.2 thoughts on “Estrelles de nadal amb palets de café”

  • Us ha quedat molt bonic! Nosaltres també els guardem, però només els fem servir com a eina per remenar o per aplicar pintura. Veure aquesta fotografia ens obre un món de possibilitats: a partir d'ara, aniran al material de manualitats. Molt bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *