Els canvis sempre són bons

Ja són 3 els anys que aquest bloc no renova a seua imatge i pense que, com últimament estic tenint molts canvis a la meua vida, és un bon moment per netejar i actualitzar un poc aquestes Idees Magistrals. Segurament no estareu tots d’acord, però jo crec que els canvis sempre són bons, s’obren noves perspectives i s’amplia la nostra visió de les coses: renaixem! (uff, que filosòfica m’he posat… jajaja).
Bé, la qüestió bàsicament és que m’he cansat un poc de l’antic disseny. Així que, encara que em fa un poc de llàstima acomiadar-me d’ell, ja li podem dir adéu…
…per donar pas i la benvinguda a la nova imatge del bloc!

Els canvis, en realitat, no són gran cosa:

 1. El que més crida l’atenció és el fons i la capçalera ja que són totalment nous. El rètol l’he creat jo mateixa utilitzant els pocs coneixements que tinc de phostoshop. He volgut incloure en ell les espirals, elements que han passat a ser essencials en el bloc (des de la seua creació sempre han aparegut en el disseny i no podien faltar).
 2. La plantilla pràcticament és la mateixa, només he modificat l’amplada de les publicacions i la columna de gadgets i he utilitzat els mateixos colors (taronja, roig, lila…) simplement canviant-los de lloc.
 3. A les pàgines només he modificat una de les seccions, les altres queden iguals, encara que no descarte possibles canvis en un futur. D’aquesta manera, la dels contes en làmines desapareix per a convertir-se en una de les entrades que pròximament publicaré. I es substituïda pels colaboradors/es d’idees on trobareu el llistat de gent que participa en el bloc amb els seus recursos i propostes.
 4. A la columna de la dreta, a banda de fer-la més estreta, li he intentat fer una bona neteja i eliminar molta “palla” que tenia acumulada. Observant i llegint molt blocs arribe a la conclusió que menys és més, és a dir, agraden més aquells que són senzills perquè faciliten la lectura i centren l’atenció en allò que és important.
Espere de tot cor que us agrade i que el canvi haja sigut per millorar. Agrairé moltíssim que em comenteu les vostres opinions (siguen bones o no tan bones) perquè serviran per valorar el resultat. A més, tinc molta curiositat per conèixer les vostres impressions!! ^_^


  10 thoughts on “Els canvis sempre són bons”

  • Estrella,
   t'ha quedat un disseny molt bonic!
   Les estrelles del fons molt encertades pensant qui és la blocaire; a més de tots colors i de tota mena com són les teves entrades.
   Et felicito pel grafisme de la capçalera, m'agrada!!!
   L'amplada del text perfecte i la plantilla molt adequada a la quantitat de recursos que hi podem trobar.
   Únicament em molesta la verificació dels comentaris; ja que tinc problemes visuals i em passo una llarga estona per encertar-ho i algunes vegades marxo sense poder dir-vos res.
   Petonets admirats
   Carme

  • T'ha quedat molt bé! I també estic d'acord amb Carme en allò de la verificació. Tira un poc enrere a l'hora de comentar… Besets.

  • Hola xiques!

   Que ràpides heu sigut!! Sobre la verificació de paraula a Carme ja li vaig respondre en un altra entrada que vaig provar a llevar-la. Vaig estar uns dies sense ella però va ser horrorós per a mi perquè m'arribava un munt de spam (una cosa exagerada! almenys 5 ó 6 per dia) i em va tocar tornar a posar-la 🙁 No sé ben bé perquè passa això, no sé si serà per la quantitat de visites o què… No tinc ni idea… Però no puc prescindir de la parauleta T_T Ho sent moltíssim…

   A banda d'això, m'agrada llegir que en general el canvi ha sigut positiu i us ha agradat.

   Carme, te diré un secret: he pensat molt amb tu i els teus problemes visuals. He intentat que el disseny quedara el més clar possible. Espere haver-ho aconseguit!

  • Me gusta mucho el cambio, pero reconozco que me costará acostumbrarme pues ya te identificaba con tu fondo y cabecera de siempre. Pero en poco ya te identificaré con esta. Muy chulo!!

  • Estrella genial aquest canvi.
   Jo sóc de les que penso que renovar de tant en tant sempre va bé, un canvi d'imatge ben positiu !!!!
   I el títol d'IDEES MAGISTRALS, molt creatiu !!!!!
   Un petonàs trempada !!!!!!!

  • Aaaaiii, quina alegria em doneu!!! La veritat és que tenia una miqueta de por per això que comenta Miren. No és la primera persona que em diu que ja m'identificava amb la imatge antiga o que els agradava molt l'altra capçalera. Però veig que en general també veieu positius els canvis.

   Moltíssimes gràcies a totes pels comentaris! M'han fet molta il·lusió!!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *