Composició d’hivern

Sí, ho sé, ja tenim ací la primavera. Però no vull començar amb ella sense acomiadar-me primer de l’hivern. Les pròximes entrades estaran dedicades a alguns treballets que hem estat fent enguany a l’aula de 4 anys sobre aquesta estació. Un exemple és aquest:
Per un costat, hem aprés a estampar amb plàstic de bombolles i, per un altre, hem retallat i confegit la paraula HIVERN. D’aquesta manera, podem dir que hem treballat diversos aspectes: la artística, la psicomotricitat fina, la lectoescriptura… I els xiquets han gaudit molt!

Com veieu, hem utilitzat colors freds per donar aquesta sensació de gelor. I una vegada feta la confecció de la paraula, hem penjat tots els treballs a la finestra de la classe.1 thought on “Composició d’hivern”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *