Jugant aprenem vocabulari

En aquest cas, el vocabulari treballat ha sigut sobre la roba d’hivern. Hem utilitzat dos recursos per jugar durant l’assemblea del matí.
Primerament, he elaborat un vocabulari per introduir les paraules desitjades i, més tard, relacionar paraula-imatge.
És molt fàcil de fer. Només heu d’imprimir les plantilles, retallar les imatges i les paraules i enganxar-les per separat en fulls del color que vulgueu. Després ho podeu plastificar per fer-lo durar més temps.
Després d’estar uns dies jugant amb aquest vocabulari, vam proposar fer entre tots un memory amb aquestes peces de roba. Així, vam buscar les imatges per pintar-les per parelles. Les vam imprimir per duplicat per a que cada membre de l’equip en pintara una. La consigna era que devien posar-se d’acord per fer-ho amb els mateixos colors.
A més, també vam elaborar una altra versió del joc i poder relacionar la imatge amb la seua paraula. Així que cada parella va escriure en un troç de full de color la paraula que li havia tocat repassant-la amb retoladors.
Finalment, vam enganxar totes les imatges i paraules en fulls de color i ho vam plastificar tot. Va ser una activitat tan motivadora que cada dia em demanàvem jugar!
Podeu descarregar totes les imatges i plantilles al picasa “Vocabulari i memory: roba d’hivern”.


2 thoughts on “Jugant aprenem vocabulari”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *