Produccions primaverals

Aquestes són algunes de les propostes de Sónia Martínez que em va enviar el curs passat. Ara les estic recuperant per mostrar-les i que les pugueu aprofitar en aquestes dates.
Hola Estrella!!!


Fa tems que et vull enviar unes feinetes de PRIMAVERA que hem fet a l’escola, moltes et sonaran perquè em sembla que la idea l’he tret del teu bloc però tot i això m’ha fet il·lusió enviar-te-les perquè vegis com han quedat.


Primer de tot t’envio la tapa d’àlbum que vam fer pel segon trimestre. És una feineta ben senzilla de fer, vam demanar els nens i nenes que portessin el tub buit d’un rotllo de paper de vàter, el vam aixafar ben aixafat i amb cola blanca el vam enganxar en un full guarro mida Din-A4. Vam donar l’opció als infants d’escollir un color d’entre quatre (verd, groc, rosa i taronja) i els vam demanar que pintessin tot el full del mateix color passant per damunt del tub. Després els vam donar una tira de paper de xarol del mateix color i ells l’havien d’esguinzar i enganxar pel voltant com si fossin les fulles/branques d’un arbre. S’enganxa un cop han acabat de pintar ja que la pintura encara no està seca. La feineta és molt vistosa i realment sembla un arbre fruiter.

Aquesta feineta sí que et deu sonar, oi?? Aquesta sí que l’he tret del bloc. Vull donar les gràcies a la companya que la va compartir ja que és una feina molt bonica i els resultats són impressionants!!

Idea original de Mª Àngels TrimiñoÉs ben senzilla de fer. Primer s’enguinzen, tallen… papers de seda de colors llampants i els enganxen en un full guarro Din-A3, nosaltres els vam enganxar directament amb vernís ja que el que queda maco és que els papers de seda quedin ben vernissats i brillants. La consigna que els vam donar és que els papers de seda quedessin ben estiradets ja que un cop secs i en una altra sessió, amb tèmpera sòlida de color negre, hi dibuixen les flors, cadascú a la seva manera. Preciós veritat??

Sé que aquesta feineta no és gens innovadora però vull compartir amb tu els resultats de la seva producció lliure, els van quedar ESPECTACULARS!!!
L’únic que els vam dir és que cadascú fes el seu dibuix amb pintures de colors primaverals. Els vam donar un guarro Din-A3, les pintures i ells van deixar volar la seva imaginació, què et sembla???

Heu fet un gran treball! Us ha quedat tot molt bonic i colorit!!!2 thoughts on “Produccions primaverals”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *