Sant Jordi: decorat per fer un teatre

Comencem amb el Sant Jordi! Aquesta vegada he recuperat un decorat de Mercedes Piqueras per fer representacions. Com està fet en tela ens durarà molt de temps i podrem reutilitzar-lo sempre que vulguem.

Hola Estrella,


T’escric en aquesta ocasió per a fer-te arribar una altra de les meues “idees”.

L’any passat vam fer un teatre amb un cartó gegant de bicicleta. He estat pensant enguany… No anem a fer un decorat nou cada any!!!!! XD Així que, un dia pegant una volta per un mercat vaig veure un parell de estors en color cru desmuntats. Cadascun em va costar 3€. Quin bon suport per a pintar, eh?

Doncs, heus ací la llista de materials:
  • una cortina estor
  • ceres per a pintar en tèxtil (com la pintura de samarretes)
  • retoladors permanents per a tèxtil
  • dos trossos de corda
  • paper encerat (per a planxar per damunt del dibuix)
  • planxa (sense vapor)
I mans a l’obra: un castell, un hort, unes muntanyes, la lluna, el sol i unes cases de vilatans. No cal que siguen dibuixos complicats com podeu veure. Jo he utilitzat la meua taula del menjador com a bastidor perquè estès té uns 2 metres. De fet no em cabia tot en una foto i per açò t’envie les parts per separat.

Finalment, calfem la planxa al màxim sense vapor i col·loquem el paper encerat (si us serveix d’alguna cosa el que vaig fer jo és guardar d’aquells que porten les camises dels homes que van en caixa). Planxem tot i ja està. Lliguem els dos trossets de corda pels extrems i ja podem penjar-ho de costat a costat de la nostra classe per a la representació.

I ja m’acomiade com tots els artistes del teatre desitjant-vos a tots “molta merda”. Segur que els xiquets us donen un fort aplaudiment.

Feliç Sant Jordi!


2 thoughts on “Sant Jordi: decorat per fer un teatre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *