Benvinguts al circ!

Aquesta decoració de Mercedes Piqueras, es va utilitzar per donar la benvinguda l’any passat als alumnes del centre on col·labora:
Hola Estrella,
ja comença un nou curs i en la Llar d’Infants La Marieta tot està preparat per als xiquets.

El projecte del circ estarà present durant els pròxims 11 mesos.

Com pots veure per les nostres fotos, hem fet un mural on hi ha 4 pistes i un munt de graderies esperant plenar-se de caretes dels convidats i del personal docent.

La secció de nadons conté bàsicament els pallassos. La resta de seccions dels xiquets de P1 i P2 es reparteixen els animals i personatges populars com el forçut, l’equilibrista, el presentador, l’home de les crispetes, el malabarista, el músic, el canó, etc.

Aquests PERSONATGES ens serviran per a:
  • Pallasos: maquillatge facial i estudiar les emocions.
  • Equilibrista, malabarista, forçut, etc.: psicomotricitat.
  • Músic: estudiar els sons.
  • Canó de les serpentines, home de les crispetes i globus: experimentació tàctil.
  • Animals: estudiar la seua forma, on viuen i algun conte relacionat amb ells.

Les figuretes es poden arrancar del mural i donar als xiquets per tocar (estan plastificades).


Ara, el COM ESTÀ FET:

1. Els banderins. Escollir d’internet diversos colors de PATTERNS i imprimir-los. Tallar rectangles d’aproximadament 2×4. Al doblegar-los queda un quadrat. Agafar un fil de ganxet i començar a enganxar amb un poc de pegament en barra, intercalant al gust els colors. Una vegada sec, tallar el banderí amb forma de triangle.

2. Les pistes. Es pot agafar un fruiter i utlitzar-lo per fer les 4 pistes. Entre pista i pista es deixa un trosset per fer una columna. Rematar els dos extrems amb dos més grans que els altres. Dividir entre columna i columna amb un altre més menut que siga la separació de les classes, amb una distància suficient per a que queden les 15 o 20 fotos dels alumnes. Pintar de colors, en el nostre cas verd perquè l’uniforme també ho és, i la sorra groga. Enganxar en la part baixa de la graderia la mascota de la classe. De columna a columna enganxar els banderins amb un poquet de velcro. Finalment, decorar amb uns gomets d’estrella metalitzats.

3. La loneta. Tallar per la meitat un metre de tela de l’Ikea. Deixar una tira de 10 cm. (que s’uneix al mig) per a cobrir de banda a banda. Fer uns plecs i enganxar al mural amb unes tires de velcro.

Així, les cortines i els materials plastificats els podem guardar per a, en un altre any, fer-los servir. I per completar, junt a tota la decoració tenim una caixa d’animals del circ també de l’Ikea.

Ara, a gaudir amb els xiquets!!!


4 thoughts on “Benvinguts al circ!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *