La tardor: decorant amb bolets

Estrenem col·laboradora! Jovi, autora de “Jovi, saps què?” volia compartir aquesta manualitat que van fer els seus alumnes el curs passat per celebrar la tardor a l’escola. Ara, el seu correu que em va arribar a finals de novembre, el recupere per poder fer l’activitat durant l’estació actual:
Hola,
Ja sé que és un poquet tard, i que ara tothom està preparant les manualitats per a Nadal.
Però és que a Alacant La tardor arriba moooolt tard, i ahir vam celebrar la festa de LA CASTANYERA, un poc com a cloenda de la TARDOR i donar pas al NADAL.
Per a la decoració aquest any hem fet uns originals bolets, amb rotllets de cartró del paper higiènic pintats de blanc, plats de cartró pintats de roig i decorats amb empenta digital de color blanc i muntats amb la seu “blonda” enganxats per una llana per a penjar-los. Espere que us agraden.


8 thoughts on “La tardor: decorant amb bolets”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *