6 ja?! Com passa el temps…

Ahir, Idees Magistrals complia 6 anys de vida! Tot el dia vaig estar pensant en el bloc, però no vaig tindre cap moment per poder celebrar-ho. He tingut a la menudeta de casa malalteta i m’ha absorbit tot el temps. Avui ja està millor i més tranquil·leta dormint i descansant, així que estic aprofitant aquests escassos minuts.
Com haureu comprovat, últimament estic més activa i poc a poc el bloc va avançant i actualitzant-se. Estic aprenent a organitzar-me a casa amb les meues filles i comence a tindre més estones lliures per a mi. El que més m’agrada és poder dedicar-les a escriure i mimar el bloc! Espere que quan m’incorpore a treballar (que per cert, serà la setmana que ve! uff, ufff…) també tinga aquestes estonetes tan bones per compartir-es amb vosaltres ^_^
Dos anys fa que no fem un repàs de les estadístiques i la veritat és que tinc curiositat per saber com ha evolucionat aquest espai a pesar dels parons que ha tingut. Així que anem a mirar com va la cosa:
  • 573 idees publicades
  • 1.758 comentaris escrits
  • 59 col·laboradors d’idees
  • més de 1.100.000 de visites acumulades
  • 418 seguidors amb perfil google
  • 385 persones que m’han afegit als seus cercles de google+
  • 560 subscriptors mitjançant adreça electrònica
  • 6.006 seguidors al facebook i 1.013 al twitter
SORPRENENT! Almenys per a mi. I, com sempre, bona part de la “culpa” la tenen principalment els meus col·laboradors que venen a convertir-se en MOLT BONS COMPANYS per tot allò que ens ensenyen i comparteixen amb nosaltres. Però també és molt enriquidor i gratificant rebre els missatges, mails i comentaris, peticions i suggeriments dels seguidors i visitants, sobretot en moments difícils quan una servidora no arriba a tot i deixa el bloc en stand by. Estic MOLT AGRAÏDA de tindre-vos prop!
Espere poder idear durant molt de temps més!12 thoughts on “6 ja?! Com passa el temps…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.