6 ja?! Com passa el temps…

Ahir, Idees Magistrals complia 6 anys de vida! Tot el dia vaig estar pensant en el bloc, però no vaig tindre cap moment per poder celebrar-ho. He tingut a la menudeta de casa malalteta i m’ha absorbit tot el temps. Avui ja està millor i més tranquil·leta dormint i descansant, així que estic aprofitant aquests escassos minuts.
Com haureu comprovat, últimament estic més activa i poc a poc el bloc va avançant i actualitzant-se. Estic aprenent a organitzar-me a casa amb les meues filles i comence a tindre més estones lliures per a mi. El que més m’agrada és poder dedicar-les a escriure i mimar el bloc! Espere que quan m’incorpore a treballar (que per cert, serà la setmana que ve! uff, ufff…) també tinga aquestes estonetes tan bones per compartir-es amb vosaltres ^_^
Dos anys fa que no fem un repàs de les estadístiques i la veritat és que tinc curiositat per saber com ha evolucionat aquest espai a pesar dels parons que ha tingut. Així que anem a mirar com va la cosa:
  • 573 idees publicades
  • 1.758 comentaris escrits
  • 59 col·laboradors d’idees
  • més de 1.100.000 de visites acumulades
  • 418 seguidors amb perfil google
  • 385 persones que m’han afegit als seus cercles de google+
  • 560 subscriptors mitjançant adreça electrònica
  • 6.006 seguidors al facebook i 1.013 al twitter
SORPRENENT! Almenys per a mi. I, com sempre, bona part de la “culpa” la tenen principalment els meus col·laboradors que venen a convertir-se en MOLT BONS COMPANYS per tot allò que ens ensenyen i comparteixen amb nosaltres. Però també és molt enriquidor i gratificant rebre els missatges, mails i comentaris, peticions i suggeriments dels seguidors i visitants, sobretot en moments difícils quan una servidora no arriba a tot i deixa el bloc en stand by. Estic MOLT AGRAÏDA de tindre-vos prop!
Espere poder idear durant molt de temps més!12 thoughts on “6 ja?! Com passa el temps…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *