Calendari del curs 2014-2015: novembre (versió catalana)

Aquesta versió del mes de novembre és per a aquells que celebreu Tots Sants menjant panellets. Clicant a la imatge podreu imprimir-lo per a la vostra classe i treballar-lo.
Ens veiem en la pròxima entrega. Fins el mes que ve!
P3: per marcar
P4: per resseguir
P5: per completar


3 thoughts on “Calendari del curs 2014-2015: novembre (versió catalana)”

 • M'agrada molt aquest calendari i l'estic utilitzant cada mes, però per ara el desembre o no el trobo o encara no està penjat i el dilluns ja l'hauria de tenir. si els poguessis penjar una setmana abans per tenir temps de preparar-lo… ens aniria molt bé, em sembla que algú també ho havia comentat. o penjar-lo tot de cop o per trimestres.

  gràcies, ja diràs quelcom

  petons a tots!!!!!!!

 • Hola Tània,
  m'alegra molt que t'agrade el calendari i que l'utilitzes cada mes. És veritat que aquesta vegada arriba un poc tard. Tota la setmana he estat buscant un lloc per poder publicar-lo i fins ara no he pogut (en casa tinc les meues filles malaltes i ja se sap…).
  Aquest curs no l'he penjat de colp perquè no tinc totes les pàgines fetes. Per això ho he estic fent mensualment. Pareix que no però porta la seua feina…

  Gràcies per la vostra paciència! Ens anem llegint!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *