Calendari del curs 2014-2015: juliol i agost

Aquesta entrada va dedicada al Ramon Àvalos, un pare i company que un dia d’estiu de l’any passat em va escriure un missatge meravellós. No podia deixar passar l’oportunitat de compartir-lo:
Hola, Estrella!D’entrada felicitats i gràcies!La nostra Júlia, que ha acabat P3, porta tot el curs aprenent dies i mesos gràcies al teus fantàstics calendaris que, quan cal, li costumitzo i tenim amb imants a la nevera. Ara, però, estem òrfens ja que només vas fer els mesos lectius 🙁No m’ha quedat més remei que fer-li els asèptics i seriosos calendaris que, fets amb l’Excel, jo faig servir amb els meus alumnes de l’ESO. He pensat fer-li jo alguna cosa com la teva però he desistit perquè ni en 100 anys faria res amb la gràcia, la senzillesa i la màgia dels que tu fas.En fi, que només agrair-.te la feina i esperar que puguis repetir amb el curs vinent i els tornarem a fer servir. I si no, agrair-te la feina també perquè segur que tens moltes coses a fer, el temps és escàs i prou que has fet posant el teu treball a disposició de tothom així, per amor al arte!Les persones com tu doneu sentit a Internet.Una abraçada

Després de reaccionar davant la sorpresa i aconseguir escriure la meua resposta, li vaig fer una promesa: “Rebre paraules com les teues és mooooolt gratificant i sent molt no haver pensat que a casa també feu servir els materials que faig. Així que per a compensar, enguany faré el calendari complet amb els mesos d’estiu i tot. M’ho deixe apuntat per a no oblidar-me’n!!!”

Dit i fet!

A continuació, trobareu els calendaris corresponents al mesos de juliol i agost on veureu que, encara que a les aules no els farem servir, igualment he fet les 3 versions: per marcar, per resseguir i per completar. Podeu imprimir el nivell que millor us vinga clicant a la imatge corresponent.

Espere que hi hagen més pares/mares i/o altres col·lectius que ho pugueu aprofitar!

3 anys: per marcar
4 anys: per resseguir
5 anys: per completar


4 thoughts on “Calendari del curs 2014-2015: juliol i agost”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *