Tapa 1r trimestre: un munt de regals

Encara que estem fora de temporada, veig necessari compartir algunes creacions d’aquest curs passat que vaig deixar pendents per falta de temps. És el cas de la tapa de nadal que van fer els meus alumnes de 5 anys per a la seua carpeta de treballs. Ja vaig explicar en el seu moment que nosaltres no fem el típic àlbum, sinó que dobleguem una cartolina per la meitat i grapem la part inferior i la dreta, deixant la part superior oberta per posar els fulls i altres activitats sense enquadernar. D’aquesta manera, a casa es poden veure sencers i, fins i tot, poden penjar-se els que més els agrade a la família.

Bé, com deia, així va quedar la nostra tapa:

Idea original
La meua paral·lela i jo vam traure la idea d’una imatge que vam trobar per internet i el que vam proposar als xiquets va ser adaptar-la als materials que teníem. Així que vam decidir canviar el color de la cartolina, les estrelles van passar a ser una cortina de boles de nadal i també vam decorar la part posterior de la carpeta.
A la presentació que hi ha a continuació estan tots els passos necessaris per elaborar-la. Ja veureu que és molt senzilla, els alumnes poden fer-la íntegrament sense cap dificultat.
Com haureu deduït, no tinc fotos del resultat final amb l’etiqueta. Normalment, dobleguem la punta superior dreta on l’enganxem en forma de triangle (per veure un exemple cliqueu ací).
Finalment, per a que us divertiu observant les diferents interpretacions, us mostre cadascuna de les obres d’art. A mi em van parèixer molt curioses!
Us ha agradat? Pròximament, una altra tapa!


1 thought on “Tapa 1r trimestre: un munt de regals”

  • Hola i molt bon dia .
    Aquesta mateixa idea dels regals , la varem aprofitar per fer la felicitacio de Nadal per als podrins de sisè . Mirare de buscar una fotografia per a que veieu el resultat . Les vostres tapes són molt boniques .
    Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *